زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲.۵ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
روغن ۱/۲ پیمانه |
ماست ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
انجیر ۵-۶ عدد |
مرحله 1 | آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید تخم مرغ ها را بهمراه وانیل و شکر با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا روشن و کشدار شوند |
مرحله 2 | سپس روغن و ماست را اضافه کرده و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را مرحله ای اضافه کنید. اگر مواد خوب مخلوط نشدن 5 تا 7 ثانیه با دور کند همزن مخلوط کنید. مواد نسبتا سفت است. |
مرحله 3 | کف قالب با قطر 20 سانت را کاغذ روغنی گذاشته و کمی روغن بمالید. نصف مواد کیک را داخل قالب ریخته سپس رویش تکه های انجیر بگذارید و بقیه مواد کیک را روی انجیر ها بریزید و صاف کنید. |
مرحله 4 | بقیه انجیر های نازک ورقه ای را روی کیک بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و به مدت 45 تا 1 ساعت قرار دهید.(من خودم در توستر با درجه 170 بمدت 50 دقیقه گذاشتم) |
مرحله 5 | بعد از خاموشی فر بگذارید کیک داخل فر بماند بعد از 5 دقیقه خارج کنید و بعد از سرد شدن رویش خاک قند بریزید.این کیک بافت نرم و طعم خوشمزه ای دارد. نوووش جان |