سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک انجیر

کیک انجیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد ۲.۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
انجیر ۵-۶ عدد
کیک انجیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک انجیر
روش ساخت
مرحله 1آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید تخم مرغ ها را بهمراه وانیل و شکر با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا روشن و کشدار شوند
مرحله 2سپس روغن و ماست را اضافه کرده و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را مرحله ای اضافه کنید. اگر مواد خوب مخلوط نشدن 5 تا 7 ثانیه با دور کند همزن مخلوط کنید. مواد نسبتا سفت است.
مرحله 3کف قالب با قطر 20 سانت را کاغذ روغنی گذاشته و کمی روغن بمالید. نصف مواد کیک را داخل قالب ریخته سپس رویش تکه های انجیر بگذارید و بقیه مواد کیک را روی انجیر ها بریزید و صاف کنید.
مرحله 4بقیه انجیر های نازک ورقه ای را روی کیک بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و به مدت 45 تا 1 ساعت قرار دهید.(من خودم در توستر با درجه 170 بمدت 50 دقیقه گذاشتم)
مرحله 5بعد از خاموشی فر بگذارید کیک داخل فر بماند بعد از 5 دقیقه خارج کنید و بعد از سرد شدن رویش خاک قند بریزید.این کیک بافت نرم و طعم خوشمزه ای دارد. نوووش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین