زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱۲۵ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
آرد سفید ۳/۴ پیمانه |
بادام ۱/۲ پیمانه |
خامه ۱/۳ پیمانه |
انار ۱ عدد |
خامه ۱.۵ پیمانه |
مغز پسته ۱/۲ پیمانه |
دانه انار ۱ پیمانه |
مرحله 1 | کره و تخممرغ را از یخچال بیرون آورید تا همدمای محیط شوند. فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.قالبهای مافین مستطیل شکل را چرب کرده و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه مناسب کره و شکر را بریزید و با هم زن برقی بزنید تا سبک شده و پف کند. تخممرغها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از افزودن هر تخممرغ مواد را خوب هم بزنید. بعد از تخممرغها نوبت خامه است. آن را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. |
مرحله 3 | آرد و پودر بادام را با هم مخلوط کنید، سپس آن را به مواد اضافه کنید. مواد را بهآرامی با لیسک در یک جهت هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. |
مرحله 4 | مایه را داخل قالبهایی که چرب کردهاید بریزید. نیمی از دانههای انار را هم روی مایه کیک قرار دهید. قالب را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیکها بپزند. |
مرحله 5 | بعدازآن که کیک را از فر درآوردید، بگذارید تاکاملا خنک شود. خامه را داخل ماسوره مخصوص بریزید، سپس کیک را با خامه بپوشانید. در انتها بقیه دانه های انار و تکه های پسته را روی کیک بریزید. کیک را برش بزنید و سرو کنید. |