سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک انار (یلدا)

کیک انار (یلدا)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۲۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۷ عدد
پودر تارتار ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ پیمانه
بریلو ۵۰۰ گرم
خامه قنادیبه مقدار لازم
دانه اناربه مقدار لازم
خمیربه مقدار لازم
موزبه مقدار لازم
کیک انار (یلدا)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک انار (یلدا)
روش ساخت
مرحله 1سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در ظرفی تمیز؛خشک و عاری از هرگونه چربی قرار میدیم؛
مرحله 2سفیده ها را با پودر تارتار (یا ی پنس نمک) با دور تند همزن میزنیم؛ برای طعم‌دار شدن سفیده ها میتونین ۲ ق غ از میزان شکر رو جدا کرده و در حین‌هم زدن‌ سفیده ها کم کم اضافه کنین؛سفیده ها را در یک جهت هم‌میزنیم تا فرم بگیرن و وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه؛ سپس میذاریم یخچال(نهایتا تا نیم ساعت نه بیشتر چون آب میندازه و فرمشو از دست میده و خراب میشه)؛
مرحله 3در طی این نیم ساعت زرده ها را با دور متوسط کمی هم زده تا باز بشن سپس وانیل و شکر را اضافه میکنیم و در حدی ک‌ه مخلوط کرم و کشدار بشه و حجمش زیادتر بشه هم‌میزنیم(با دور متوسط)
مرحله 4حال آب جوش یا شیرجوشیده را کم کم به زرده ها اضافه کرده و سپس روغن مایع رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم‌میزنیم؛
مرحله 5حال مخلوط آرد ( آرد و نشاسته ذرت و کمی نمک)را کم کم به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم و با لیسک یا دور کند همزن‌ هم‌ میزنیم؛
مرحله 6در انتها سفیده ها را از یخچال بیرون آورده و با مخلوط زرده ها با لیسک هم‌میزنیم و مخلوط میکنیم؛حتما از کف ظرف هم‌میزنیم تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه و ته نشین‌نشه؛
مرحله 7کف قالب مورد نظر را چرب کرده و مایع کیک را درون قالب میریزیم؛ در فر از قبل گرم شده؛ دمای ۱۸۰؛ طبقه وسط به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه؛
مرحله 8وقتی که کیک‌ پخته شد با کاتر گرد برش میدیم و تکه ها را خامه کشی کرده موز و گردو و یا فیلینگ دلخواه را قرارداده روی هم میذاریم سپس دور و اطرافش را انقد با چاقو برش میزنیم تا کیک کاملا گرد بشه به شکل انار؛ترجیحا از قالب توپ استفاده کنین برای راحتی کار
مرحله 9وقتی که برش کیک به اتمام رسید و کاملا‌ گرد شد اونو خامه کشی کرده و۱ی۲ساعت در یخچال قرار میدیم؛سپس از یخچال خارج کرده و بریلوی قرمز ک از قبل بن‌ ماری کردیم و خنک شده را در چند مرحله روی کیک‌میریزم تا یکدست قرمز رنگ بشه؛
مرحله 10تاج انار را با فوندانت درست میکنیم؛از قبل فوندانت را رنگ میکنیم (رنگ قرمز) و در آخر هم مقداری بریلو روش میریزیم‌ تا با کیک یکسان و یکدست بشه و روی کیک قرار میدیم تا کاملا به شکل انار بشه؛سپس به طور دلخواه و یا با دانه های انار تزئین میکنیم؛
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین