سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک اسفنجی پایه

کیک اسفنجی پایه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک اسفنجی پایه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک اسفنجی پایه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مواد را اندازه گیری میکنیم. قالب را چرب و آردپاشی میکنیم یا کف آن را کاغذ روغنی میندازیم.
مرحله 2زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم. زرده را با شکر و وانیل انقدر هم میزنیم تا رنگ آن روشن و شکل آن سفت و کشدار شود.
مرحله 3پره های همزن را شسته و خشک میکنیم. حالا سفیده را میزنیم تا حجم آن چند برابر شود و از ظرف نریزد.
مرحله 4سفیده را کم کم به زرده اضافه میکنیم و با لیسک دورانی و در یک جهت هم میزنیم.
مرحله 5در آخر آرد سه بار الک شده را کم کم به مایه کیکمون اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا پف کیک نخوابد.
مرحله 6مواد را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه و با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین