زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲۰۰ گرم |
شکر ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۸ عدد |
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید |
مرحله 2 | سپس سفیده ها رو داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود (میتوانید از فریزر استفاده کنید بمدت نیم ساعت تا۴۰دقیقه تا نیمه یخی شوند) |
مرحله 3 | سفیده ها را با همزن با دور تند زده وقتی شروع به کف کردن کرد شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه میکنیم (همزن روشن با دور تند باشد) وقتی شکر تمام شد انقدر سفیده را میزنیم تا پفکی شود واز ظرف نریزد |
مرحله 4 | بعد از فرم گرفتن وانیل را با زرده ها با قاشق در حدمخلوط شدن بهم میزنیم و کم کم به سفیده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم |
مرحله 5 | پس از اتمام زرده ارد و بکینگ پودر را کهچند بار الک کرده در سه مرحله به سفیده و زرده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم |
مرحله 6 | قالب شماره ۲۳با ارتفاع بلند رو کاغذ روغنی یا کاهی انداخته فقط کف قالب، مایع را داخل قالب ریخته و داخل فری که۱۰دقیقه قبل با درجه ۱۸۰درجه بمدت ۴۰دقیقه گذاشته تا بپزد بعد از اتمام زمان یکخلال چوبی داخل کیک فرو کرده اگر چسبید میگذاریم ۱۰دقیقه دیگر هم بپزد |
مرحله 7 | قالب را از فر خارج کرده و میگذاریم کمی که خنک شد کیک را دراورده و روی توری فلزی میگذاریمتا کامل خنک شود |