سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک اسفنجی قنادی

کیک اسفنجی قنادی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۸ عدد
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک اسفنجی قنادی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک اسفنجی قنادی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید
مرحله 2سپس سفیده ها رو داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود (میتوانید از فریزر استفاده کنید بمدت نیم ساعت تا۴۰دقیقه تا نیمه یخی شوند)
مرحله 3سفیده ها را با همزن با دور تند زده وقتی شروع به کف کردن کرد شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه میکنیم (همزن روشن با دور تند باشد) وقتی شکر تمام شد انقدر سفیده را میزنیم تا پفکی شود و‌از ظرف نریزد
مرحله 4بعد از فرم گرفتن وانیل را با زرده ها با قاشق در حدمخلوط شدن بهم میزنیم و کم کم به سفیده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم
مرحله 5پس از اتمام زرده ارد و بکینگ پودر را که‌چند بار الک کرده در سه مرحله به سفیده و زرده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم
مرحله 6قالب شماره ۲۳با ارتفاع بلند رو کاغذ روغنی یا کاهی انداخته فقط کف قالب، مایع را داخل قالب ریخته و داخل فری که‌۱۰دقیقه قبل با درجه ۱۸۰درجه بمدت ۴۰دقیقه گذاشته تا بپزد بعد از اتمام زمان یک‌خلال چوبی داخل کیک فرو کرده اگر چسبید میگذاریم ۱۰دقیقه دیگر هم بپزد
مرحله 7قالب را از فر خارج کرده و میگذاریم کمی که خنک شد کیک را دراورده و روی توری فلزی میگذاریم‌تا کامل خنک شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین