مرحله 1 | زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید |
مرحله 2 | سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر هم بزنید تا حالت پفکی و پوک پیدا کند وقتی ظرف رو برعکس میکنید نریزه بعد بزارین یخچال |
مرحله 3 | زرده و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنین و با همزن بزنید تا حالت کرم رنگ و کشدار پیدا کند |
مرحله 4 | روغن رو به مخلوط زرده اضافه کنین و دوباره هم بزنین |
مرحله 5 | آب جوش را اضافه کنین زود هم بزنین تا زرده نبنده |
مرحله 6 | آرد و بکینگ پودر رو از قبل سه بار الک کنین و کم کم به مواد اضافه کنین و لیسک یا همزن دستی آروم هم بزنین زیاد هم نزنین پفش میخوابه فقط در حد مخلوط شدن کافیه |
مرحله 7 | مرحله آخر سفیده رو به مواد اضافه کنین و اروم با لیسک هم بزنین |
مرحله 8 | مایه کیک که آماده شد داخل قالب که از قبل چرب کردین بریزین |
مرحله 9 | اگه میخواین تو فر بزارین تو دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه بزارین |
مرحله 10 | اگه میخواین تو قابلمه درست کنین یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون بگیرین و از قبل به مدت بیست دقیقه با شعله خیلی کم گرمش کنین |
مرحله 11 | زیر قابلمه شعله پخش کن بزارین قالب رو داخل قابلمه بزارین روی درش دم کنی بزارین و در قابلمه رو ببندین و بزارین با همون شعله کم کیک اروم آروم بپزه (شعله گاز مثل زمانی که برنج رو دم میدید به همون اندازه کم باشه) |
مرحله 12 | تا نیم ساعت اول اصلا درشو باز نکنین بعد نیم ساعت با خلال چک کنین هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیکتون امادست |
مرحله 13 | داخل قابلمه اصلا آب نریزین قابلمه خشک باشه این طوری مزه کیک دقیقا مثل کیک داخل فر هست |
مرحله 14 | زمان دقیقی نمیشه برای این کیک داد چون دقیق نمیشه گفت شعله گاز چقدر هست بعضی از کیکها تا دوساعت هم طول میکشه تا بپزه پس همیشه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیک آماده هست |