زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد 0 |
مواد لازم |
---|
آرد شیرینی پزی 1 پیمانه |
شکر 3/4 پیمانه |
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ 6 عدد |
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری |
کره 2 قاشق چایخوری |
نمک کمی |
شیر 1/2 پیمانه |
مرحله 1 | قالب کیک را چرب کنید و داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. |
تصویر | ![]() |
مرحله 2 | یک قابلمه ی بزرگ را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و داخل آن سنگ نمک بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا نمک ها گرم شوند. میتوانید این کار را با زودپز نیز انجام دهید. فقط لازم است درب زودپز را ببندید؛ اما دریچه اطمینان آن را باز بگذارید. |
تصویر | ![]() |
تصویر | ![]() |
مرحله 3 | تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده و زرده ی آن ها را در دو ظرف مجزا بریزید. |
تصویر | ![]() |
مرحله 4 | در ظرف محتوی سفیده ی تخم مرغ ها، دو قاشق چایخوری شکر بریزید. سفیده ها و شکر را به کمک همزن به قدری بهم بزنید که پف کند. |
تصویر | ![]() |
مرحله 5 | به ظرف محتوی زرده تخم مرغ، اسانس وانیل، مابقی شکر و یک چهارم پیمانه شیر اضافه کنید و خوب بهم بزنید. |
تصویر | ![]() |
مرحله 6 | آرد را به همراه بیکینگ پودر، نمک و کره ی ذوب شده به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. |
تصویر | ![]() |
مرحله 7 | در این مرحله از تهیه کیک اسفنجی بدون فر باید سفیده ی تخم مرغ را کم کم به مخلوط آرد و زرده، اضافه کرده و به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید. |
تصویر | ![]() |
مرحله 8 | باقی مانده ی مقدار شیر گفته شده را به مخلوط اضافه کنید و بهم بزنید تا مایه کیک اسفنجی غلظتی متوسط و خمیری پیدا کند. خمیر را در قالب کیک بریزید. |
تصویر | ![]() |
مرحله 9 | قالب کیک اسفنجی را در زودپز یا قابلمه ای که آماده کرده بودید و روی نمک ها قرار دهید. |
تصویر | ![]() |
مرحله 10 | روی قالب کیک را با آلومینیوم فویل بپوشانید و درب قابلمه یا زودپز را ببندید. |
تصویر | ![]() |
مرحله 11 | کیک اسفنجی بدون فر را به مدت 40 تا 50 دقیقه با شعله کم بپزید. سپس یک خلال دندان را در آن فرو کنید. اگر تمیز خارج شد، میتوانید قالب کیک را بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود. |
تصویر | ![]() |
تصویر | ![]() |