سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک اسفناج

کیک اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۲۰۰ گرم
شیر ۲/۳ پیمانه
پوره اسفناج ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۳۰ گرم
آرد ۳۳۰ گرم
کره ۲۰ گرم
شیر ۱.۵ پیمانه
آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
وانیل‏کمی
کیک اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک اسفناج
روش ساخت
مرحله 1اسفناجها را بخار پز کرده ( فقط برگ اسفناج بدون ساقه ) و چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن کامل برود و بعد در میکسر بریزید و خوب پوره کنید.
مرحله 2روغن را با شکر هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده با همزن بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه دیگر هم بزنید.
مرحله 3پوره اسفناج و شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن خمب مخلوط کنید. همزن ر خاموش کرده و کنار بگذارید و آرد و بیکینگ پودر را بعد از دوبار الک کردن به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مرحله 4مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ( من کف قالب را کاغذ روغنی می اندازم ) و در فر 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید.
مرحله 5بعد از پخت از قالب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود سپس از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کنید و لای آنرا کرم بمالید.
مرحله 6طرز تهیه کرم لای کیک:
مرحله 7آرد را با کره در حدی تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس آرد ذرت و شیر و شکر و کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. در انتها وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مرحله 8بعد از سرد شدن با همزن بزنید تا کمی پوک شود ( اگر رژیم ندارید در این مرحله نصف پیمانه خامه هم اضافه کنید ).
مرحله 9این کرم را لای کیک بمالید و برای دو تا سه ساعت بگذارید بماند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین