زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
روغن ۲۰۰ گرم |
شیر ۲/۳ پیمانه |
پوره اسفناج ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱۳۰ گرم |
آرد ۳۳۰ گرم |
کره ۲۰ گرم |
شیر ۱.۵ پیمانه |
آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
وانیلکمی |
مرحله 1 | اسفناجها را بخار پز کرده ( فقط برگ اسفناج بدون ساقه ) و چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن کامل برود و بعد در میکسر بریزید و خوب پوره کنید. |
مرحله 2 | روغن را با شکر هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده با همزن بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه دیگر هم بزنید. |
مرحله 3 | پوره اسفناج و شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن خمب مخلوط کنید. همزن ر خاموش کرده و کنار بگذارید و آرد و بیکینگ پودر را بعد از دوبار الک کردن به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ( من کف قالب را کاغذ روغنی می اندازم ) و در فر 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید. |
مرحله 5 | بعد از پخت از قالب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود سپس از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کنید و لای آنرا کرم بمالید. |
مرحله 6 | طرز تهیه کرم لای کیک: |
مرحله 7 | آرد را با کره در حدی تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس آرد ذرت و شیر و شکر و کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. در انتها وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. |
مرحله 8 | بعد از سرد شدن با همزن بزنید تا کمی پوک شود ( اگر رژیم ندارید در این مرحله نصف پیمانه خامه هم اضافه کنید ). |
مرحله 9 | این کرم را لای کیک بمالید و برای دو تا سه ساعت بگذارید بماند. |