زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
برگ اسفناج ۲۵۰ گرم |
روغن مایع ۳/۴ پیمانه |
آرد سفید ۲ پیمانه |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. |
مرحله 2 | آرد+نمک+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. |
مرحله 3 | اسفناج+آبلیموترش+روغن مایع را در میکسر کاملا پوره کنید. |
مرحله 4 | تخم مرغها+وانیل+شکر را با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و روشن شوند. |
مرحله 5 | مخلوط پوره اسفناج را اضافه و 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود. |
مرحله 6 | مخلوط آرد را در 3 مرحله به تدریج اضافه و به آرامی مخلوط کنید. کف قالب به قطر 23 تا 25 سانت به ارتفاع 10 سانت را کمی چرب و کاغذ روغنی بیندازید. |
مرحله 7 | من از دو قالب به قطر 18 و ارتفاع 10 سانت استفاده کردم. مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود در فر قرار دهید. |