زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۵ عدد |
کره ۳۰ گرم |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمکنوک انگشت |
ارده ۱/۲ پیمانه |
شیره انگور ۱ پیمانه |
آرد ۱.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
گردو ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغها را با کمی وانیل چند دقیقه هم زده تا کرم رنگ و حجیم بشن |
مرحله 2 | کره که حتما از قبل به دمای محیط رسیده رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم |
مرحله 3 | ارده و شیره رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | نیمی از گردوهای خرد شده را اضافه میکنیم و با قاشق فقط کمی مخلوط میکنیم. |
مرحله 5 | آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کرده و چند ثانیه با همزن مخلوط میکنیم. |
مرحله 6 | داخل قالب چرب شده یا دارای کاغذ روغنی ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 الی 60 دقیقه قرار میدهیم. |