سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک اتریشی

کیک اتریشی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
ماست‏ ۱ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ لیوان سرخالی
روغن مایع ۱ لیوان سرخالی
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
سیب ۲ عدد
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏کمی
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق مربا خوری
کیک اتریشی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک اتریشی
روش ساخت
مرحله 1زرده و سفیده را از هم‌جدا کرده.زرده ها را با وانیل و شکر زده تا کرم‌رنگ شود.روغن‌مایع رو اضافه کرده و هم زده.
مرحله 2ماست و رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و هم زده. آرد و بکینگ‌ پودر را اضافه کرده.
مرحله 3سفیده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده تا کف کند و از ظرف نریزد. سفیده ها را آهسته به خمیر کیک اضافه کرده.
مرحله 4سیب ها را پوست گرفته و نازک‌ورقه کرده و داخل دارچین غلطانده. کاکائو رو در کمی آبجوش حل کرده. از مایه کیک به اندازه ۴ ق غ برداشته و با کاکائو مخلوط کرده.
مرحله 5قالب گرد را چرب کرده و کاغذ انداخته و نیمی از مایه کیک را داخل قالب ریخته. روی آن مایع کاکائویی ریخته و سیب ها را روی خمیر چیده.
مرحله 6باقی مایع کیک را ریخته. کیک را بمدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا پخته شود. پس از اینکه کیک سرد شد روی آن را با عسل که کمی با آبجوش رقیق کرده ایم ( از شهد یا شربت آلبالو یا پرتقال هم میتوان استفاده کرد)با برس میزنیم و بعد با پودر نارگیل و پودر پسته (به دلخواه) تزیین می کنیم.
مرحله 7من نصف این موادو روی گاز تو قابلمه تفلون درست کردم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین