زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲۵۰ گرم |
شکر ۱۷۵ گرم |
کره ۱۵۰ گرم |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۱ لیوان |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شیر ۳ قاشق سوپ خوری |
شکر ۷۵ گرم |
کره ۲۵ گرم |
عسل ۱ قاشق سوپ خوری |
گردو ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
مرحله 1 | ابتدا کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر با همزن میزنیم تا کمی سبک شود . |
مرحله 2 | بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده کمی زده بعد تخم مرغ بعدی را به همراه وانیل افزوده با همزن میزنیم |
مرحله 3 | بعد شیر را اضافه کرده فقط درحد مخلوط شدن میزنیم سپس ترکیب آرد وبکینک پودری را که سه بار الک کرده ایم را در دو مرحله اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | مواد را داخل قالب کاغذ انداخته وچرب شده ریخته سطح آن را صاف میکنیم سپس مواد رویه راآماده میکنیم |
مرحله 5 | کره،شیر،پودر گردو،عسل،شکر،نوک قاشق چایخوری نمک همه را در ظرف کوچکی ریخته روی حرارت قرار میدهیم مرتب همزده |
مرحله 6 | وقتی به جوش آمددو عدد زرده را اول کمی میزنیم بعد به صورت خطی به مواد قبل اضافه میکنیم |
مرحله 7 | باید دقت داشت که در حین همزدن باید زرده را اضافه کنیم کمی که غلیظ شد حرارت را خاموش کرده |
مرحله 8 | همین طور که داغ است روی سطح کیک میریزیم وقالب را در فر به مدت 45دقیقه قرار میدهیم. |