زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آلبالو ۱/۲ لیوان |
آرد ۳ لیوان |
روغن مایع ۱ لیوان |
شیر ۱ لیوان سرخالی |
شکر ۲ لیوان |
ماست ۲ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۴ عدد |
نمک ۱ پنس |
پودر پستهکمی |
پودر قندکمی |
مرحله 1 | ابتدا شیر تخم مرغ و بکینک پودر را از یخچال خارج کرده |
مرحله 2 | فر را روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم کرده و روشن میکنیم |
مرحله 3 | مواد خشک را سه بار الک میکنیم |
مرحله 4 | آلبالو هسته گرفته شده را در دو قاشق آرد غلطانده |
مرحله 5 | روغن و شکر به همراه وانیل با هم زن میزنیم تا کرمی رنگ بشه |
مرحله 6 | تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم تا مواد پف دار و کرمی و حباب داربشه |
مرحله 7 | ماست را هم اضافه میکنیم |
مرحله 8 | هم زن را روی دور کند گذاشته و یا اون خاموش کرده و شیر و آرد را در سه مرحله به مواد مون اضافه میکنیم |
مرحله 9 | کف ی قالب را کمی روغن چرب کرده کاغذ روغنی انداخته و کمی از مایع کیک ریخته و سپس آلبالو در وسط اون ریخته بعد مواد کیک و آلبالو ریخته تا هر دو تموم بشن |
مرحله 10 | قالب را تکان داده و آرام به زمین می کوبیم تا هوای کیک خارج بشه |
مرحله 11 | داخل فر گذاشته بعد از پنجاه دقیقه با خلال دندان تست میکنیم که کیک پخته شده یا نه |
مرحله 12 | بعد از پخت فر را خاموش کرده بعد از دو سه دقیقه از فر خارج کرده و باز چند دقیقه صبر میکنیم تا کیک کمی خنک بشه سپس از قالب خارج کرده و روی توری قرار میدیم تا کاملا خنک بشه |
مرحله 13 | بعد با پودر قند و پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید |