سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک آلبالو

کیک آلبالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آلبالو ۱/۲ لیوان
آرد ۳ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان سرخالی
شکر ۲ لیوان
ماست‏ ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۴ عدد
نمک ۱ پنس
پودر پستهکمی
پودر قندکمی
کیک آلبالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک آلبالو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر تخم مرغ و بکینک پودر را از یخچال خارج کرده
مرحله 2فر را روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم کرده و روشن میکنیم
مرحله 3مواد خشک را سه بار الک میکنیم
مرحله 4آلبالو هسته گرفته شده را در دو قاشق آرد غلطانده
مرحله 5روغن و شکر به همراه وانیل با هم زن میزنیم تا کرمی رنگ بشه
مرحله 6تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم تا مواد پف دار و کرمی و حباب داربشه
مرحله 7ماست را هم اضافه میکنیم
مرحله 8هم زن را روی دور کند گذاشته و یا اون خاموش کرده و شیر و آرد را در سه مرحله به مواد مون اضافه میکنیم
مرحله 9کف ی قالب را کمی روغن چرب کرده کاغذ روغنی انداخته و کمی از مایع کیک ریخته و سپس آلبالو در وسط اون ریخته بعد مواد کیک و آلبالو ریخته تا هر دو تموم بشن
مرحله 10قالب را تکان داده و آرام به زمین می کوبیم تا هوای کیک خارج بشه
مرحله 11داخل فر گذاشته بعد از پنجاه دقیقه با خلال دندان تست میکنیم که کیک پخته شده یا نه
مرحله 12بعد از پخت فر را خاموش کرده بعد از دو سه دقیقه از فر خارج کرده و باز چند دقیقه صبر میکنیم تا کیک کمی خنک بشه سپس از قالب خارج کرده و روی توری قرار میدیم تا کاملا خنک بشه
مرحله 13بعد با پودر قند و پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین