سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک آلبالو اسفنجی

کیک آلبالو اسفنجی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۲.۵ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
آلبالو ۱ پیمانه
پودر قندبه مقدار لازم
کیک آلبالو اسفنجی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک آلبالو اسفنجی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تمامی مواد را به دمای محیط رسانده،سپس روی آلبالو ها را چند قاشق شکر میپاشیم و کنار میگذاریم(ترجیحا از یک ساعت قبل این کار انجام شود تا هم طعم آلبالو مطلوب شود و هم دانه های شکر آب شوند).
مرحله 2زرده و سفیده را جدا میکنیم.سفیده را بادور تند همزن میزنیم تا پفکی شود سپس نیمی از شکر را افزوده و میزنیم تا کاملا سفت و براق شود
مرحله 3زرده وانیل و مابقی شکر را با دور متوسط بخوبی میزنیم تا ذرات شکر تقریبا حل شوند و مایع سفت و سفید شود
مرحله 4در ادامه شیر را افزوده و حدود یک دقیقه میزنیم،سپس روغن را اضافه کرده و یک دور ده ثانیه ای میزنیم
مرحله 5همزن را کنار گذاشته و مخلوط آرد بکینگ پودر و جوش شیرین را دو سه مرتبه الک میکنیم
مرحله 6به تناوب از سفیده و آرد به مخلوط زرده افزوده و با لیسک ترکیب میکنیم تا مواد یکدست شوند.(زیاد هم نمیزنیم در حد ترکیب و یکدست شدن).
مرحله 7قالب سایز ۲۵ دیواره بلند را آماده کرده و نیمی از مواد را میریزیم،روی آن را با نیمی از آلبالو میپوشانیم،سپس مابقی مواد را ریخته و مجددا مابقی آلبالو را روی این لایه میچینیم.
مرحله 8قالب را در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه قرار میدهیم.با توجه به تنوع فر ها ممکن است مدت زمان پخت متغیر باشد.
مرحله 9بعد از اتمام پخت و خنک شدن با پودر قند و خامه ی قنادی تزیین میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین