زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲.۵ پیمانه |
شکر ۱.۵ پیمانه |
روغن ۱ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
آلبالو ۱ پیمانه |
پودر قندبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تمامی مواد را به دمای محیط رسانده،سپس روی آلبالو ها را چند قاشق شکر میپاشیم و کنار میگذاریم(ترجیحا از یک ساعت قبل این کار انجام شود تا هم طعم آلبالو مطلوب شود و هم دانه های شکر آب شوند). |
مرحله 2 | زرده و سفیده را جدا میکنیم.سفیده را بادور تند همزن میزنیم تا پفکی شود سپس نیمی از شکر را افزوده و میزنیم تا کاملا سفت و براق شود |
مرحله 3 | زرده وانیل و مابقی شکر را با دور متوسط بخوبی میزنیم تا ذرات شکر تقریبا حل شوند و مایع سفت و سفید شود |
مرحله 4 | در ادامه شیر را افزوده و حدود یک دقیقه میزنیم،سپس روغن را اضافه کرده و یک دور ده ثانیه ای میزنیم |
مرحله 5 | همزن را کنار گذاشته و مخلوط آرد بکینگ پودر و جوش شیرین را دو سه مرتبه الک میکنیم |
مرحله 6 | به تناوب از سفیده و آرد به مخلوط زرده افزوده و با لیسک ترکیب میکنیم تا مواد یکدست شوند.(زیاد هم نمیزنیم در حد ترکیب و یکدست شدن). |
مرحله 7 | قالب سایز ۲۵ دیواره بلند را آماده کرده و نیمی از مواد را میریزیم،روی آن را با نیمی از آلبالو میپوشانیم،سپس مابقی مواد را ریخته و مجددا مابقی آلبالو را روی این لایه میچینیم. |
مرحله 8 | قالب را در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه قرار میدهیم.با توجه به تنوع فر ها ممکن است مدت زمان پخت متغیر باشد. |
مرحله 9 | بعد از اتمام پخت و خنک شدن با پودر قند و خامه ی قنادی تزیین میکنیم |