زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
شکر قهوه ای ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱/۳ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن و شکر را با هم مخلوط کنید چند دقیقه بزنید بعد آب هویج را اضافه کنید چند دور هم بزنید |
مرحله 2 | آرد و بکینگ پودر ودارچین و جوز را چند بار الک کنید |
مرحله 3 | آرد را در سه مرحله به مواد بیفزایید و آرام و دورانی با مواد مخلوط کنید |
مرحله 4 | در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر گرم شده 165به مدت 45دقیقه یا تا زمانی که با خلال تست کردید نچسبید بپزید. |
مرحله 5 | 20دقیقه اول در فر و به هیچ وجه باز نکنید چون پف کیک میخوابه. |