زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱/۲ فنجان |
شیره قند ۱/۲ فنجان |
شکر قهوه ای ۳/۴ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۱/۴ فنجان |
آرد ۱ فنجان |
پودر کاکائو ۱/۲ فنجان |
جوش شیرین ۳/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
ادویه ۱/۴ قاشق چای خوری |
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری |
خرده شکلات ۳/۴ فنجان |
شکر ۱ فنجان |
خامه ۴.۵ قاشق سوپ خوری |
عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (162 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک قالب کیک تو خالی 22 سانتی متری را با کره یا اسپری آشپزی چرب کنید و آرد بپاشید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | کره، شیره، شکر قهوه ای و 1/4 فنجان آب را در یک روغن دان متوسط روی حرارت نسبتاً کم مخلوط کنید و داغ کنید. |
مرحله 3 | مدام هم بزنید و حرارت بدهید تا کره آب شود سپس مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند و خنک شود. |
مرحله 4 | وقتی خنک شود تخم مرغ ها و شیر را داخل مخلوط شیره بریزید و هم بزنید. |
مرحله 5 | آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک ، زنجبیل آسیاب شده، دارچین، ادویه و جوز را در یک کاسه متوسط با هم الک کنید. مخلوط آرد را به آرامی داخل مخلوط شیره بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود سپس خرده شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 6 | خمیر را داخل قالبی که آماده کرده اید بریزید. 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید و بگذارید کیک در قالب بماند و کاملاً خنک شود. |
مرحله 7 | شکر قنادی، خامه پر چرب و عصاره وانیل را با هم بزنید تا یکدست شوند و مخلوط رویه را درست کنید. |
مرحله 8 | وقتی کیک کاملاً خنک شد آن را داخل یک بشقاب برگردانید و مخلوط رویه را قطره قطره روی آن بریزید و سرو کنید. |