زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نان ۸ تکه |
ژامبون ۴ ورق |
تمشک ۲ پیمانه |
آرد کامل ۲ قاشق غذا خوری |
سوسیس ۳/۴ پیمانه |
پیازچه ۱/۲ پیمانه |
کره ۱/۳ پیمانه |
شیر ۱.۵ پیمانه |
تخم مرغ ۵ عدد |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. تکه های نان را در یک ظرف گرد که از قبل چرب کرده اید بریزید. 10 تا 15 دقیقه آنها را در فر بپزید تا خشک شوند. یک پیمانه از نان ها را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | نان های برشته را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. کره آب شده را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شوند. |
مرحله 3 | درجه فر را تا 200 درجه سانتی گراد زیاد کنید. خمیر به دست آمده را کف ظرف فشار دهید تا شکل ظرف را بگیرد. 4 تا 5 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شود. حرارت فر را دوباره به 180 کاهش دهید. |
مرحله 4 | در یک کاسه متوسط، شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، پنیر، آرد و ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. |
مرحله 5 | یک پیمانه نانی که نگه داشته بودید را به همراه سوسیس و پیازچه به مخلوط اضافه کنید و روی خمیر برشته داخل قالب بریزید. |
مرحله 6 | 50 تا 60 دقیقه آنها را داخل فر بپزید. در صورت نیاز، پس از 30 دقیقه روی آن را فویل بپیچید تا خیلی قهوه ای نشود. |
مرحله 7 | برای سرو، کیش آماده شده را با توت فرنگی، تمشک و ژامبون تزئین و سرو کنید. |