سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن کیش ژامبون و تمشک

کیش ژامبون و تمشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
نان ۸ تکه
ژامبون ۴ ورق
تمشک ۲ پیمانه
آرد کامل ۲ قاشق غذا خوری
سوسیس ۳/۴ پیمانه
پیازچه ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۳ پیمانه
شیر ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
کیش ژامبون و تمشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیش ژامبون و تمشک
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. تکه های نان را در یک ظرف گرد که از قبل چرب کرده اید بریزید. 10 تا 15 دقیقه آنها را در فر بپزید تا خشک شوند. یک پیمانه از نان ها را کنار بگذارید.
مرحله 2نان های برشته را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. کره آب شده را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شوند.
مرحله 3درجه فر را تا 200 درجه سانتی گراد زیاد کنید. خمیر به دست آمده را کف ظرف فشار دهید تا شکل ظرف را بگیرد. 4 تا 5 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شود. حرارت فر را دوباره به 180 کاهش دهید.
مرحله 4در یک کاسه متوسط، شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، پنیر، آرد و ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله 5یک پیمانه نانی که نگه داشته بودید را به همراه سوسیس و پیازچه به مخلوط اضافه کنید و روی خمیر برشته داخل قالب بریزید.
مرحله 650 تا 60 دقیقه آنها را داخل فر بپزید. در صورت نیاز، پس از 30 دقیقه روی آن را فویل بپیچید تا خیلی قهوه ای نشود.
مرحله 7برای سرو، کیش آماده شده را با توت فرنگی، تمشک و ژامبون تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین