زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر چدار ۱ پیمانه |
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
ریحان ۱ قاشق غذا خوری |
آرد کامل ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۳۴۰ گرم |
خمیر پای ۲۱۰ گرم |
مرحله 1 | خمیر پای را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را به اندازه قالب گردی که دارید برش دهید. در صورت تمایل، میتوانید لبههای خمیر را چین دهید. |
مرحله 2 | فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. روی خمیر فویل بکشید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. سپس فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شود. آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | در این فاصله، گوجهفرنگیها را چهار قاچ کنید. تخمهای داخل آنها را خارج کنید. در یک تابه متوسط، کره را آب کنید و پیازها را تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. برای اینکه کره نسوزد خیلی کم روغن اضافه کنید. |
مرحله 4 | در یک کاسه متوسط، تخممرغها را با هم هم بزنید. سپس، آرد، ریحان، خردل و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 5 | برای درست کردن کیش، پنیر را روی خمیر بریزید، روی آن مخلوط پیاز را اضافه کنید. دوباره پنیر بریزید. یک ردیف گوجهفرنگی بچینید و دوباره پنیر بریزید. خیلی آرام، مخلوط تخممرغ را روی آنها بریزید. در آخر نیز در صورت تمایل، پاپریکا بپاشید. |
مرحله 6 | کیش را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا همه مواد به خوبی پخته شوند. در صورت نیاز، 10 دقیقه آخر روی آن فویل بکشید تا نسوزد. |