سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن کیش پیاز و گوجه فرنگی

کیش پیاز و گوجه فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پنیر چدار ۱ پیمانه
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
ریحان ۱ قاشق غذا خوری
آرد کامل ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱/۲ پیمانه
کره ۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۳۴۰ گرم
خمیر پای ۲۱۰ گرم
کیش پیاز و گوجه فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیش پیاز و گوجه فرنگی
روش ساخت
مرحله 1خمیر پای را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را به اندازه قالب گردی که دارید برش دهید. در صورت تمایل، می‌توانید لبه‌های خمیر را چین دهید.
مرحله 2فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. روی خمیر فویل بکشید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. سپس فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شود. آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3در این فاصله، گوجه‌فرنگی‌ها را چهار قاچ کنید. تخم‌های داخل آنها را خارج کنید. در یک تابه متوسط، کره را آب کنید و پیازها را تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. برای اینکه کره نسوزد خیلی کم روغن اضافه کنید.
مرحله 4در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ‌ها را با هم هم بزنید. سپس، آرد، ریحان، خردل و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 5برای درست کردن کیش، پنیر را روی خمیر بریزید، روی آن مخلوط پیاز را اضافه کنید. دوباره پنیر بریزید. یک ردیف گوجه‌فرنگی بچینید و دوباره پنیر بریزید. خیلی آرام، مخلوط تخم‌مرغ را روی آنها بریزید. در آخر نیز در صورت تمایل، پاپریکا بپاشید.
مرحله 6کیش را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا همه مواد به خوبی پخته شوند. در صورت نیاز، 10 دقیقه آخر روی آن فویل بکشید تا نسوزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین