زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برگ آویشن ۲ قاشق غذا خوری |
پیازچه ۱/۴ پیمانه |
قارچ ۱.۵ پیمانه |
خامه ترش ۲۲۵ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۳/۴ پیمانه |
ژامبون ۴ ورق |
خمیر پای ۲۱۳ گرم |
مرحله 1 | فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پای را در قالب قرار دهید روی آن فویل بپیچید و 8 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید. از فر خارج کنید و کنار بگذارید. دمای فر را به 375 درجه فارنهایت کاهش دهید. |
مرحله 2 | در یک تابه بزرگ ژامبون ها را روی حرارت متوسط تفت دهید تا برشته شوند. قارچ ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. |
مرحله 3 | ژامبون ها را خرد و پیازچه و آویشن را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط تخم مرغ و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. مخلوط ژامبون و پنیر را با هم مخلوط کنید. سپس روی خمیر بریزید. |
مرحله 4 | کیش را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. سپس آن را 2 تا 24 ساعت خنک کنید. |
مرحله 5 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید و 10 دقیقه کیش را گرم کنید. |