سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن کیش قارچ و ژامبون

کیش قارچ و ژامبون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برگ آویشن ۲ قاشق غذا خوری
پیازچه ۱/۴ پیمانه
قارچ ۱.۵ پیمانه
خامه ترش ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۳/۴ پیمانه
ژامبون ۴ ورق
خمیر پای ۲۱۳ گرم
کیش قارچ و ژامبون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیش قارچ و ژامبون
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پای را در قالب قرار دهید روی آن فویل بپیچید و 8 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید. از فر خارج کنید و کنار بگذارید. دمای فر را به 375 درجه فارنهایت کاهش دهید.
مرحله 2در یک تابه بزرگ ژامبون ها را روی حرارت متوسط تفت دهید تا برشته شوند. قارچ ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند.
مرحله 3ژامبون ها را خرد و پیازچه و آویشن را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط تخم مرغ و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. مخلوط ژامبون و پنیر را با هم مخلوط کنید. سپس روی خمیر بریزید.
مرحله 4کیش را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. سپس آن را 2 تا 24 ساعت خنک کنید.
مرحله 5فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید و 10 دقیقه کیش را گرم کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین