سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن کیش اسفناج و قارچ بدون خمیر

کیش اسفناج و قارچ بدون خمیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
روغنبه مقدار لازم
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه
پنیر سوئیسی ۱.۵ پیمانه
اسفناج ۲۸۵ گرم
پیازچه ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
قارچ ۲ پیمانه
تخم مرغ ۸ عدد
شیر ۲ پیمانه
ژامبون ۴ ورق
کیش اسفناج و قارچ بدون خمیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیش اسفناج و قارچ بدون خمیر
روش ساخت
مرحله 1دستگاه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. اسفناج های پخته شده را به قدری فشار دهید که هیچ آبی در آنها باقی نماند. سپس روی دستمال حوله ای بگذارید تا کاملا خشک شوند.
مرحله 2در یک تابه متوسط، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را خرد کنید. قارچ و فلفل های دلمه ای را نیز در روغن تفت دهید تا کمی ترد شوند. در آخر اسفناج و پنیر را اضافه کنید.
مرحله 3در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را هم بزنید، سپس شیر، پیازچه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را داخل آرام‌پز بریزید و ژامبون ها را روی آن اضافه کنید.
مرحله 4در آرام‌پز را بگذارید و اگر عجله ندارید برای 5 ساعت اگر عجله دارید برای 2.5 ساعت آن را تنظیم کنید.
مرحله 5کیش را به صورت قالبی از دستگاه خارج کنید و 15 تا 30 دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین