زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه |
پنیر سوئیسی ۱.۵ پیمانه |
اسفناج ۲۸۵ گرم |
پیازچه ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
قارچ ۲ پیمانه |
تخم مرغ ۸ عدد |
شیر ۲ پیمانه |
ژامبون ۴ ورق |
مرحله 1 | دستگاه آرامپز را با روغن چرب کنید. اسفناج های پخته شده را به قدری فشار دهید که هیچ آبی در آنها باقی نماند. سپس روی دستمال حوله ای بگذارید تا کاملا خشک شوند. |
مرحله 2 | در یک تابه متوسط، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را خرد کنید. قارچ و فلفل های دلمه ای را نیز در روغن تفت دهید تا کمی ترد شوند. در آخر اسفناج و پنیر را اضافه کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را هم بزنید، سپس شیر، پیازچه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را داخل آرامپز بریزید و ژامبون ها را روی آن اضافه کنید. |
مرحله 4 | در آرامپز را بگذارید و اگر عجله ندارید برای 5 ساعت اگر عجله دارید برای 2.5 ساعت آن را تنظیم کنید. |
مرحله 5 | کیش را به صورت قالبی از دستگاه خارج کنید و 15 تا 30 دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شود. |