سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن کیسل لایه ای انار و شیر

کیسل لایه ای انار و شیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آب ۱/۳ پیمانه
بیسکویتبه مقدار لازم
شکر ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق سوپ خوری
نشاسته گل ۶ قاشق سوپ خوری
آب انار ۷۵۰ میلی لیتر
آرد گندم ۸ قاشق سوپ خوری
کره ۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
شیر ۱ لیتر
کیسل لایه ای انار و شیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیسل لایه ای انار و شیر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا لایه شیری را به این ترتیب آماده کنید: کره را روی حرارت آب نموده سپس آرد را کمی در آن تفت دهید.
مرحله 2شیر و شکر را اضافه و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلوله‌های آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی حرارت کرم شیر غلیظ شود.
مرحله 3کرم را داخل ظرف سرو ریخته تا کاملاً سرد شود.
مرحله 4بیسکویت‌ها را با کمی شیر مرطوب کنید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.
مرحله 5طرز تهیه کیسل انار :
مرحله 6آب انار را به همراه شکر روی حرارت قرار دهید.
مرحله 7نشاسته را در کمی آب انار حل کرده از صافی عبور دهید و به مخلوط روی حرارت اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
مرحله 8پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و با حرارت بخار آب حل کنید.
مرحله 9ژلاتین را به کیسل اضافه و خوب مخلوط کرده و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله 10پس از این که خنک شد آن را روی بیسکویت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت دو الی سه ساعت قرار دهید تا ببندد.
مرحله 11پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین