زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱/۳ پیمانه |
بیسکویتبه مقدار لازم |
شکر ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق سوپ خوری |
نشاسته گل ۶ قاشق سوپ خوری |
آب انار ۷۵۰ میلی لیتر |
آرد گندم ۸ قاشق سوپ خوری |
کره ۵۰ گرم |
شکر ۲۰۰ گرم |
شیر ۱ لیتر |
مرحله 1 | ابتدا لایه شیری را به این ترتیب آماده کنید: کره را روی حرارت آب نموده سپس آرد را کمی در آن تفت دهید. |
مرحله 2 | شیر و شکر را اضافه و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلولههای آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی حرارت کرم شیر غلیظ شود. |
مرحله 3 | کرم را داخل ظرف سرو ریخته تا کاملاً سرد شود. |
مرحله 4 | بیسکویتها را با کمی شیر مرطوب کنید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید. |
مرحله 5 | طرز تهیه کیسل انار : |
مرحله 6 | آب انار را به همراه شکر روی حرارت قرار دهید. |
مرحله 7 | نشاسته را در کمی آب انار حل کرده از صافی عبور دهید و به مخلوط روی حرارت اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. |
مرحله 8 | پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و با حرارت بخار آب حل کنید. |
مرحله 9 | ژلاتین را به کیسل اضافه و خوب مخلوط کرده و صبر کنید تا خنک شود. |
مرحله 10 | پس از این که خنک شد آن را روی بیسکویتها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت دو الی سه ساعت قرار دهید تا ببندد. |
مرحله 11 | پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید. |