سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر کُماچ با ادویه مخصوص ( نان مخصوص کرمانی ها)

کُماچ با ادویه مخصوص ( نان مخصوص کرمانی ها)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
خمیر نان ۱ چونه
تخمی نانبه مقدار لازم
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
کُماچ با ادویه مخصوص ( نان مخصوص کرمانی ها)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کُماچ با ادویه مخصوص ( نان مخصوص کرمانی ها)
روش ساخت
مرحله 1اگه از نانوایی خمیر بخرین که کارتون راحته اما اگه در دسترس نبود ۲ لیوان آرد گندم رو با یه قاشق خمیر مایه و کمی نمک و شکر مخلوط کنین و بهش نصف لیوان آب اضافه کنین و یک ساعت صبر کنین تا خمیرتون برسه.
مرحله 2البته اگه از سالم بودن خمیر مایه مطمئن نیستین حتما خمیرمایه و شکر رو توی نصف لیوان آب بریزین و ده دقیقه صبر کنین تا حجمش دوبرابر شه بعد خمیرتون رو درست کنین.
مرحله 3حالا تخمی نان رو درست کنین. تخمی نان شامل مقداری کنجد، تخم شوید، رازیانه، سیاه دانه، شاه دانه، گل زعفران نما، زیره سبز و سیاه و مقدار کمی زردچوبه هست.
مرحله 4سیب زمینی رو آب پز کنین و رنده کنین.
مرحله 5تخم مرغ و سیب زمینی و تخمی نان رو به خمیر اضافه کنین و ورز بدین.
مرحله 6کف تابه یا قابلمه رو چرب کنین و خمیرو داخلش پهن کنین. نیم ساعت به خمیر استراحت بدین.
مرحله 7با شعله ی کم بذارین خوب بپزه و سرخ شه. وقتی زیرش برشته شد کماچ‌رو پشت و رو کنین تا دو طرفش سرخ شه‌.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین