زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
پیازچه ۱ دسته |
پنیر چدار ۲ پیمانه |
کنسرو گوجه فرنگی ۱ قوطی |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
گوشت ۳۵۰ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه |
خامه ترش ۱.۵ پیمانه |
نودل ۳ پیمانه |
نمککمی |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. |
مرحله 2 | یک ظرف مستطیلی را با روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | داخل یک قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد. |
مرحله 4 | نودل ها را به آن اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را آبکش کنید و داخل پیرکس چرب شده بریزید. روی آن خامه ترش، پنیر پارمسان و ¼ قاشق چایخوری نمک بریزید. |
مرحله 5 | در همین فاصله، داخل تابه بزرگی کمی روغن زیتون بریزید و گوشت چرخکرده را روی حرارت متوسط به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. |
مرحله 6 | فلفل دلمهای و پیازچه را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. در این مرحله رب گوجهفرنگی، ادویه ایتالیایی و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. |
مرحله 7 | بعد از کمی تفت دادن، کنسرو گوجه را داخل مواد خالی کنید و بگذارید تا بجوشد. باید تا زمانی روی حرارت باشد که مایع غلیظ و کمی سفت شود. |
مرحله 8 | مخلوط گوشت را روی نودل ها بریزید و روی آن نیز پنیر چدار را اضافه کنید. |
مرحله 9 | در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. پیش از سرو این غذا 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. |