سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت کَسرول بیف و چدار

کَسرول بیف و چدار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ادویه ۱ قاشق چای خوری
پیازچه ۱ دسته
پنیر چدار ۲ پیمانه
کنسرو گوجه فرنگی ۱ قوطی
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت ۳۵۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه
خامه ترش ۱.۵ پیمانه
نودل ۳ پیمانه
نمککمی
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
کَسرول بیف و چدار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کَسرول بیف و چدار
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید.
مرحله 2یک ظرف مستطیلی را با روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3داخل یک قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد.
مرحله 4 نودل ها را به آن اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را آبکش کنید و داخل پیرکس چرب شده بریزید. روی آن خامه ترش، پنیر پارمسان و ¼ قاشق چایخوری نمک بریزید.
مرحله 5در همین فاصله، داخل تابه بزرگی کمی روغن زیتون بریزید و گوشت چرخ‌کرده را روی حرارت متوسط به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.
مرحله 6فلفل دلمه‌ای و پیازچه را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. در این مرحله رب گوجه‌فرنگی، ادویه ایتالیایی و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید.
مرحله 7بعد از کمی تفت دادن، کنسرو گوجه را داخل مواد خالی کنید و بگذارید تا بجوشد. باید تا زمانی روی حرارت باشد که مایع غلیظ و کمی سفت شود.
مرحله 8مخلوط گوشت را روی نودل ها بریزید و روی آن نیز پنیر چدار را اضافه کنید.
مرحله 9 در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. پیش از سرو این غذا 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین