سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده کویشینی

کویشینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ایبه مقدار لازم
آرد ۵۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
آب مرغ ۱ لیتر
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاریبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کویشینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کویشینی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ۱ عدد سینه مرغ را خوب بپزید و باندازه ۱ لیتر آب مرغ را برای درست کردن خمیر کنار بگذارید.سینه مرغ را ریش ریش کنید و با مقداری پیاز داغ و جعفری خرد شده و ۲ حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل قرمز و پاپریکا تفت دهید .
مرحله 2اگر دوست دارید که مرغ شما کمی از حالت خشکی دربیاد در انتهای تفت دادن مقداری پنیر خامه ای یا خامه صبحانه میتونید اضافه کنید.یابعضیها کمی سس مایونزاضافه میکنن ومقداری گردو.
مرحله 3برای درست کردن خمیر ۱ لیتر آب مرغ و ۱۰۰ گرم کره (جایگزین روغن )و کمی نمک را در قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. همین که بجوش آمدحررات کم کنیدوآرداضافه کنید.
مرحله 4۵۰۰ گرم آرد را کم کم به آب مرغ اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.ودرظرف جمع بشه .اینجاش شبیه پخت بامیه ست.حدود 10تا12دقیقه باحررات کم خمیرتون رو تفت بدید در اصطلاح میگیم داغ زدن تا خمیرپخته بشه وازخامی دربیاد.
مرحله 5در این مرحله خمیر را که کمی سرد شده ورز دهید و به ظرف دیگری منتقل کنید با سلفون روی آن را بپوشانید و خوب بزاریدتا خنک بشه . در این مرحله دست خود را چرب کنید و باندازه نارنگی از خمیر بردارید و کف دست پهن کنید و از مایه مرغ داخلش بگذارید و خمیر را به شکل گلابی جمع کنید.مراقب باشید که مایه مرغ از خمیر بیرون نزنه .
مرحله 6در یک کاسه ۳ عدد تخم مرغ را با ۱/۲ فنجان شیر و کمی نمک خوب مخلوط کنید .و در ظرف دیگری مقداری آرد سوخاری را با کمی رنگ پودری خوراکی مخلوط کنید.یامقداری پفک توش پودرکنیداگه آردسوخاری تون بیرنگه اگه پانکو قرمزهست که دیگه نیازبه این کارا نیست.پانکو درچندطعم وبی طعمش تومغازه ها موجوده میتونیدتهیه کنید.
مرحله 7من معمولا از پودر پانکوی به رنگ نارنجی استفاده میکنم که غذا را خوش رنگ تر میکنه. توجه کنید که طعم فلفلیش بسیار تنده. کویشینهای آماده شده را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و شیر و سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن فراوان سرخ کنید.بهتره یه ظرف گود وکوچک انتخاب کنید. برای سرو اجازه دهید کمی از داغی بیفتند و با سس قرمز که ترجیحا تند باشد میل کنید. نوش جان .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین