زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲۰۰ گرم |
پودر نارگیل ۱ لیوان |
روغن ۱۷۰ گرم |
پودر قند ۷۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا بکینگ پودر و آرد و یک پنس نمک رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | سپس درون ظرفی روغن و وانیل و پودر قند رو ریخته و با دور تند همزن سه چهار دقیقه هم بزنید تا حسابی کرم رنگ بشه. بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و دو دقیقه هم بزنید و بعد آرد رو طی سه مرحله بدون هم زن با قاشق یا لیسک به مواد اضافه کنید . |
مرحله 3 | یه خمیر خیلی لطیف به ما میده که به دست نمیچسبه اگه دیدید به دست چسبید کم کم بهش آرد اضافه کنید (شل نباشه) و با قاشق هم بزنید اصلا با دست ورز ندید وگرنه به روغن میوفته. خب مواد ما آماده است. |
مرحله 4 | مواد رو دورن یه پلاستیک بزارید تا هوا نگیره و خشک نشه. (نیاز به استراحت نداره) |
مرحله 5 | پودر نارگیل را درون تابه ای با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ بده یکم فقط یکم طلایی بشه. مواظب باشید زود میسوزه. بعد از مواد به اندازه یک فندق برداشته با کف دست گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید . |
مرحله 6 | در سینی که کف سینی کاغذ پهن کردید بچینید(با کمی فاصله)طبقه وسط فر از قبل گرم شده دمای صد و هفتاد بعد از بیست دقیقه چک کنید دورش که طلایی شد کافیه. |
مرحله 7 | بعد بین کوکیز ها رو شکلات آب کرده بریزید و بهم بچسبونید. بافتی سبک ترد و خوشمزه داره. طعم پودر نارگیل کاملا مشخصه. |