زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد گندم ۱ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۱ پیمانه |
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
گردو ۲/۳ پیمانه |
گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. |
مرحله 2 | در یک ظرف کوچک، آرد و نمک را با هم الک می کنیم. |
مرحله 3 | در یک ظرف بزرگ، کره و شکر را می ریزیم و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه با درجه متوسط همزن می زنیم تا کاملاً یک دست شود. |
مرحله 4 | سپس زرده تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا کاملاًً مواد مخلوط شوند. |
مرحله 5 | درجه همزن را روی کند می گذاریم و مخلوط آرد و نمک را کم کم به آنها اضافه می کنیم. |
مرحله 6 | مواد را زیاد مخلوط نمی کنیم، فقط در حدی که مواد مخلوط شده و یک دست شوند. |
مرحله 7 | گردوهای خرد شده را نیز به مایه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. |
مرحله 8 | با یک قاشق بستنی، از مایه بر می داریم و در سینیِ فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله از هم می گذاریم. |
مرحله 9 | پس از اینکه تمام مایه را در سینی چیدیم، روی هر یک از آنها نصف گردو قرار می دهیم. |
مرحله 10 | سینی را به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها بپزد. |