زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱۲۰ گرم |
پودر شکر ۳۵ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۱ قاشق غذا خوری |
شکر سفید ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | در یک کاسه ی بزرگ کره و شکر را باهم هم بزنید تا یک خامه ی نرم و پف بدست بیاید. |
مرحله 2 | نصف تخم مرغ زده شده را به خامه اضافه کنید. |
مرحله 3 | عصاره ی وانیل. نمک. آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر بدست بیاید. |
مرحله 4 | خمیر را به کل توپ های کوچکی در بیاورید و در ظرف مورد نظر فر قرار دهید |
مرحله 5 | سپس بویسله ی چنگال به آنها شکل دهید و نصف دیگر تخم مرغ را روی آن بمالید و شکر بپاشید. |
مرحله 6 | فر را در دمای 325 درجه ی فارنهایت یا 160 درجه ی سیلسیون قرار دهید و کوکی ها را درون فر بگذارید و 10 الی 15 دقیقه اجازه بدهید تا پخته شوند. |