زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲/۱/۴ پیمانه |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
کره ۱ پیمانه |
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
چیپس شکلات ۱ پیمانه |
کارامل ۱۰ عدد |
بادام ۱/۲ پیمانه |
نمک دریایی ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۳/۴ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با درجه حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه ی سانتی گراد روشن کنید. |
مرحله 2 | آرد ، جوش شیرین و نمک را باهم در یک ظرف مخلوط کنید. |
مرحله 3 | کره ی نرم شده، شکر، شکر قهوه ای و عصاره وانیل را در یک ظرف باهم خوب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ هارا اصافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | سپس مخلوط آرد و بعد چیپس های شکلاتی و کارامل ها و آجیل را به مخلوط اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند. |
مرحله 5 | روی سینی فر کاغذ شیرینی پذی قرار میدهیم و مواد کوکی را مثل شکل زیر را روی کاغذ میگذاریم و به وسیله ی قاشق روی مواد فشار میدهیم تا مواد پهن شوند و روی آنها مقداری نمک دریایی بپاشید. |
مرحله 6 | کوکی ها باید به مدت 8 الی 12 دقیقه در فر باشند تا پخته شوند و حالت ترد و شکننده داشته باشند. بعد از این مدت کوکی ها را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شوند، سپس آنها را از روی سینی بردارید. |