زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر قند ۶۰ گرم |
آرد ۱۶۰ گرم |
کره ۹۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
نمک ۱ پنس |
رویال آیسینگ0 |
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد |
کرم تارتار ۱/۸ قاشق چای خوری |
پودر قندبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پودر قند را به همراه کره ای که به دمای محیط رسیده، باهمزن میزنیم تا مخلوط شود. |
مرحله 2 | سپس یک عدد تخم مرغ کامل را به همراه وانیل اضافه و مجدداً هم میزنیم،یک بار با لیسک مواد پخش شده کنار ظرف را جمع میکنیم و دوباره هم میزنیم تا همه ی مواد خوب مخلوط شده وبوی زحم تخم مرغ از بین برود. |
مرحله 3 | سپس آرد و نمک را که دوبار الک کردیم را طی دو مرحله اضافه و کمی هم میزنیم تا مواد به شکل خرده نان در بیاید،سپس خمیر را با دست جمع میکنیم خمیر نرم و یکدستی حاصل میشود.اگر خمیر به دست چسبید، خیلی کم آرد اضافه کنید تا این حالت از بین برود. |
مرحله 4 | خمیر آماده شده را در سلفون پیچیده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم.و پس از این مدت، خمیر را لای مُشَمّای کلفت به کمک وردنه باز میکنیم و با کاتر دلخواه برش میزنیم.با این مقدار مواد، حدود بیست تا بیست و دوتا کوکی با کاتر هلو کیتی،به دست میآید. |
مرحله 5 | کوکی هارا در سینی فر که با دولایه کاغذ روغنی پوشیده شده ،میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 12تا15 دقیقه میپزیم.دور کوکی ها طلایی شد،کوکی ها آماده است. |
مرحله 6 | کوکی ها را پس از پخت، مدت نیم ساعت اجازه میدهیم تا سرد شود،سپس با رویال آیسینگ تزیین میکنیم. |