سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک کوکی هندوانه با روکش رویال آیسینگ

کوکی هندوانه با روکش رویال آیسینگ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۳.۵ قاشق غذا خوری سرپر
وانیل‏چند قطره
آرد سفید ۱.۵ پیمانه
پودر نشاسته ۳ قاشق غذا خوری سرپر
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
آبلیموچند قطره
وانیل‏قطره
پودر قند ۱.۵ پیمانه
رنگ خوراکیبه تعداد لازم
کوکی هندوانه با روکش رویال آیسینگ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوکی هندوانه با روکش رویال آیسینگ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره+شکر+وانیل با همزن بمدت سه الی چهار دقیقه با دور تند همزن زده شود تا کاملا مخلوط شوند. بهتر است شکر دانه ریز باشد. سپس نشاسته کم کم اضافه و بعد آرد تدریجاً اضافه میشه.
مرحله 2آرد در حدی که خمیر نرم و لطیف باشد و بدست نچسبد. بمدت بیست دقیقه در یخچال استراحت داده. بعد به قطر نیم سانت یا کمتر باز کرده و کاتر بزنید. در سینی فر و روی کاغذ روغنی بچینید.
مرحله 3بمدت بیست دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 160درجه سانتیگراد بپزید. خنک که شد با #رویال_آیسینگ تزیین میکنید.
مرحله 4#رویال_آیسینگ: ابتدا سفیده همراه یه قاشق مرباخوری پودر قند زده شده تا کاملا سفت و سفید شود. بعد آبلیمو و وانیل اضافه و در نهایت پودر قند تدریجاً اضافه میشه. دقت کنید پودر قند در حدی اضافه میشه که رویال سفت نشه و حالت نرم، روان و کرمی خودش رو داشته باشه.
مرحله 5این مقدار پودر قند زیاده و ذره ذره اضافه کنید. سپس به رنگهای دلخواه در آورده و مصرف کنید. ابتدا دور کار و سپس درون کار تزیین شود. با کمک یه وسیله نوک تیز مثل سوزن یا خلال دندون سطح رویال را یکنواخت کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین