زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گردو ۱/۳ پیمانه |
کشمش ۱/۳ پیمانه |
دانه های سبوسدار غلات ۱/۲ پیمانه |
جو دوسر ۱/۲ پیمانه |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پوره هویج ۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
شکر سفید ۳ قاشق غذا خوری |
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه |
روغن کانولا ۱/۴ پیمانه |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد کامل ۱/۲ پیمانه |
آرد شیرینی ۳/۴ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه متوسط، آردها، جوش شیرین، دارچین، جوزهندی و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، کره، روغن و شکرها را با هم و با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط کنید تا زمانی که شکرها حل و رنگ مواد روشن شود. ت |
مرحله 3 | تخم مرغ، پوره هویج و وانیل را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر هم بزنید. در آخر، جودوسر، کشمش، گردو و غلات را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند. خمیر به دست آمده در این مرحله باید بسیار چسبناک باشد. |
مرحله 4 | کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و شبیه توپ گرد کنید و روی کاغذ داخل سینی قرار دهید. |
مرحله 5 | همین کار را با باقی مواد تکرار کنید و میان توپی ها حدود 7 سانتیمتر فاصله بگذارید. برای اینکه خمیرها به دست نچسبند دست خود را خیس و سپس آنها را گلوله کنید. در انتهای کار، سینی را به مدت 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکیها پخته شوند. |