زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲۵۰ گرم |
شکر ۲۸۰ گرم |
پودر کاکائو ۸۵ گرم |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری |
کره ۸ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بادام ۱ فنجان |
آلبالو ۱ فنجان |
مرحله 1 | حرارت فر رو روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه. |
مرحله 2 | آرد، شکر، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو تو یه کاسه متوسط مخلوط کرده و کنار میذاریم. |
مرحله 3 | با همزن برقی (دور متوسط) کره، تخم مرغ و وانیل رو میزنیم تا مخلوط بشن سپس همزن رو روی دور کند میذاریم و کم کم با آرد مخلوط میکنیم تا ترکیب بشن البته نباید بیش از حد مخلوط بشه. |
مرحله 4 | حالا بادام و آلبالو خشک رو هم اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم تا توی کل مواد پخش بشه. |
مرحله 5 | خمیر رو به دو قسمت 30 در 8 سانتیمتری تقسیم میکنیم و بمدت 30 تا 40 دقیقه تو فر میذاریم تا فرم گرفته و کناره هاش طلایی بشه. |
مرحله 6 | بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم، 15 دقیقه زمان میدیم تا خنک بشه، سپس بوسیله چاقوی دندانه دار برشهایی با ضخامت 2 سانتیمتری میزنیم و مجددا بمدت 15 دقیقه تو فر میذاریم تا ترد بشه. |
مرحله 7 | بعد از 15 دقیقه از فر خارج میکنیم و اجازه میدیم کاملا خنک بشه. |