زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶۰ نفر |
مواد لازم |
---|
مارگارین ۱ پیمانه |
شکر قهوه ای ۱ پیمانه |
شکر سفید ۱/۲ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
آرد کامل ۲/۳/۴ پیمانه |
شکلات ۲ پیمانه |
گردو ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه بزرگ، مارگارین را با مخلوطکن یا همزن برقی خوب هم بزنید تا کمی رنگش روشن شود. |
مرحله 3 | شکر قهوهای، شکر سفید، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید. تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. |
مرحله 4 | ه آرامی آرد را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مایه سفت شد، هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید. تکههای شکلاتی و گردوها را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 5 | یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. با قاشق دو قاشق چایخوری از مواد را با فاصله سه تا 4 سانتیمتری از هم قرار دهید. |
مرحله 6 | سینی را 8 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکیها طلایی شوند. آنها را دو دقیقه خنک و سپس سرو کنید. |