سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک کوکی سیب و گردو و کشمش

کوکی سیب و گردو و کشمش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کره ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
سیب ۲ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
کوکی سیب و گردو و کشمش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوکی سیب و گردو و کشمش
روش ساخت
مرحله 1روغن جامد را روی حرارت ذوب کرده بگذارید خنک شود( اگر از کره استفاده میکنید کره در محیط اتاق نرم کرده) سپس با شکر مخلوط و با همزن خوب بزنید تا حالت کرمی گرفته و سبک و نرم شود.
مرحله 2تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله 3سیب های ریز نگینی شده را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله 4هل، وانیل ، نمک و بکینگ پودر را با آرد مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه و با همزن بزنید.
مرحله 5کشمش و گردوی خرد شده را اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید.
مرحله 6فر را از 10 دقیقه قبل با حرارت 170 درجه روشن کنید.(من تو توستر با درجه 160 گذاشتم ) روی سینی فر کاغذ روغنی قرار داده نیاز به چرب کردن ندارد و با قاشق از خمیر به دست آمده برداشته در سینی فر با فاصله بچینید.
مرحله 7اگر مواد رو میخواین با دست یک اندازه گرد کنید و مواد کمی شل هست داخل فریزر بذارین تا کمی سفت تر شود. سینی را در وسط فر گذاشته و به آن 10 تا 15 دقیقه منوط به گرمی فر خود زمان دهید.
مرحله 8وقتی ته کوکی ها رنگ گرفت و کمی به رنگ قهوه ای تبدیل شد، کوکی ها حاضر هستند. برای خوشرنگ شدن روی کوکی ها، 1 تا 2 دقیقه حرارت ملایم بالای فر را روشن کنید.(من تو توستر شعله بالا و پایین از اول روشن گذاشتم) سینی را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا کوکی ها خنک شوند.
مرحله 9در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید. موقع سرو از یخچالم بیرون بیارید بازم بافتش نرم هست. این کوکی فوق العاده خوشمزه و بافتی نرم و عالی دارد. نوش جااااان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین