زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیره قند ۱/۴ پیمانه |
آرد ۲ پیمانه |
چیپس شکلات ۳/۴ پیمانه |
پودر زنجبیل ۲ قاشق چای خوری |
پودر میخک ۱/۴ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۳/۴ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه ی سانتی گراد روشن کنید. |
مرحله 2 | ابتدا در یک کاسه به کمک همزن دستی کره را میزنیم تا حالت نرم و خامه مانندی بگیرد. |
مرحله 3 | سپس شکر را اضافه کرده و به وسیله ی همزن با کره ی زده شده مخلوط میکنیم. |
مرحله 4 | سپس عصاره ی وانیل و شیره ی قند یا شکر و تخم مرغ را اضافه میکنیم و مواد را خوب باهم مخلوط میکنیم. |
مرحله 5 | آرد ، زنجبیل، دارچین، پودر میخک، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه ی جدا گانه الک میکنیم. |
مرحله 6 | ابتدا 1/3 مخلوط الک شده را به مخلوط کره اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم سپس 1/3 دیگر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و سپس مقدار باقی مانده را اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم. |
مرحله 7 | چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کرده و خوب باهم مخلوط میکنیم. |
مرحله 8 | روی سینی فر کاغذ شیرینی پذی قرار میدهیم و مواد کوکی را روی کاغذ میگذاریم و به وسیله ی قاشق روی مواد فشار میدهیم تا مواد پهن شوند. |
مرحله 9 | کوکی ها باید به مدت 8 الی 12 دقیقه در فر باشند تا پخته شوند و حالت ترد و شکننده داشته باشند. |
مرحله 10 | بعد از این مدت کوکی ها را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شوند، سپس از روی سینی آنها را بردارید. |