زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گردو ۱/۴ پیمانه |
کشمش ۱/۴ پیمانه |
زردآلو ۱/۴ پیمانه |
آرد کامل ۲/۱/۴ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
ماست ۱۷۰ گرم |
پودر فلفل فرنگی ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۳/۴ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای ۱.۵ پیمانه |
کره ۱/۲ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
پرک جو دو سر ۲ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. جوها را درون سینی فر بریزید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که کاملا برشته شوند، آنها را بپزید. |
مرحله 2 | سپس آنها را از فر خارج کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغد روغنی هم روی آن قرار دهید. سینی را کنار بگذارید. |
مرحله 3 | در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا رنگش روشن شود. سپس شکر قهوهای، شکر سفید، نمک ، جوششیرین و پودر فلفل فرنگی را کنید و خوب هم بزنید. |
مرحله 4 | ماست، تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 5 | به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با همزن برقی و سپس با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. |
مرحله 6 | در این مرحله، جودوسر، زردآلو، کشمش بیدانه، گردو و باقیمانده آرد را اضافه کنید. با قاشق از مایه روی سینی فر بچینید. بین آنها فاصله دهید زیرا با حرارت باز میشوند و اگر نزدیک باشند، به هم خواهند چسبید. |
مرحله 7 | شیرینیها را 9 تا 11 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. |