زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱/۱/۳ پیمانه |
شکر ۲/۳ پیمانه |
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر قند ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط کرده در حین همزدن دو عدد تخم مرغ را به همراه وانیل به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. |
مرحله 2 | تمام مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو (پودر کاکائو رو حتما الک کنید ) بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید |
مرحله 3 | وقتی خوب با هم مخلوط شدند روی ظرف را سلفون کشیده برای 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و کار باهاش راحت باشه |
مرحله 4 | بعد از استراحت فر را روی 180 درجه روشن کنید ظرف پودر قند را کنار دستتون قرار بدید و از مواد با کمک اسکپ یا قاشق غذاخوری به اندازه یک گردو نه خیلی بزرگ در دستتون گرد کنید و در پودر قند بغلتونید. |
مرحله 5 | و در سینی فر که کاغذ روغنی دارد قرار دهید سپس به مدت 10 الی 12 دقیقه اجازه دهید بپزد نباید در فر خیلی بمونن چون بافتش باید نرم و لطیف باشه. نوش جان Naebi |