زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱۱۰ گرم |
شکلات تلخ ۸۰ گرم |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۳۰ گرم |
شکر ۸۵ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
فندق ۱ قاشق غذا خوری |
پودر قندبه مقدار لازم |
مرحله 1 | شکلات را در مایکروفر یا به روش بنماری ذوب میکنیم.تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن دستی یا چنگال خوب میزنیم تا کشدار و کرمی رنگ شود |
مرحله 2 | کره که به دمای محیط رسیده و شکلات که خنک شده است را به مواد اضافه و مخلوط میکنیم |
مرحله 3 | آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و فندق را با هم مخلوط به مایع اضافه میکنیم. یک مخلوط چسبناک به دست می آید. روی آن را سلفون میکشیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم. |
مرحله 4 | سپس از یخچال بیرون می آوریم، دستمان را با آب خیس میکنیم و گلوله هایی اندازه گردو درست میکنیم. و دوباره به مدت ده دقیقه در یخچال میگذاریم |
مرحله 5 | کف سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم. گلوله ها را از یخچال خارج کرده و در پودر قند یا پودر فندق می غلطانیم و با فاصله در سینی میچینیم. در فری که از قبل با ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم. |