زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۳۰۰ گرم |
شکلات ۱۰۰ گرم |
کره ۶ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد ۱ پیمانه |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سینی مناسب فر را با کاغذ روغنی پوشانده و آن را کنار میگذاریم. |
مرحله 2 | 150 گرم از شکلات کم شیرین را به همراه شکلات تلخ و کره به روش بن ماری آب میکنیم. سپس آن را به مدت 5 دقیقه کنار میگذاریم تا کمی خنک شود. |
مرحله 3 | داخل یک کاسهٔ مناسب، مخلوط شکلات و شکر را ریخته و با درجۀ متوسط همزن برقی آنها را به مدت 3 دقیقه میزنیم. |
مرحله 4 | اطراف کاسه را تمیز میکنیم و سپس تخم مرغها را داخل آن میریزیم. |
مرحله 5 | آنقدر میزنیم تا تمامی مواد کاملاً مخلوط و یکدست شوند. سپس وانیل را اضافه کرده و باز هم مخلوط میکنیم. |
مرحله 6 | در آخر آرد و نمک را به مواد اضافه کرده و آنها را فقط در حدی که مخلوط و یکدست شوند، میزنیم. |
مرحله 7 | در آخر باقیماندۀ شکلات خرد شده را داخل مایه ریخته و مخلوط میکنیم. |
مرحله 8 | با کمک یک قاشق از مایه برداشته و با فاصلههای 5 سانتیمتری داخل سینی فر آماده شده میگذاریم. |
مرحله 9 | آنها را حدوداً به مدت 10 دقیقه داخل فر داغ میگذارید تا روی آنها پف کرده و بپزد و وسط آنها کمی نرم بماند. |
مرحله 10 | پس از خارج کردن از فر، بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را از سینی خارج کرده و سرو کنید. |