زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
شکر ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ ۱ عدد |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مغز بادام ۵۰ گرم |
روغن ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | تخم مرغ را در ظرفی به مدت یک دقیقه میزنیم |
مرحله 2 | سپس روغن و گلاب و وانیل رو اضاف میکنیم و کمی هم میزنیم |
مرحله 3 | حالا شکر را ریخته و مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به اضاف کرده و با دست شروع به مخلوط کردن میکنیم |
مرحله 5 | تا وقتی که آرد تمام شود و خمیر لطیفی بدست بیاید ادامه میدهیم |
مرحله 6 | حالا از خمیر دایره هایی برمیداریم وبه اندازه سکه پهن میکنیم و روی آن یک عدد مغز بادام میگذاریم |
مرحله 7 | شیرینی را در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله کمی از هم میچینیم |
مرحله 8 | سپس بمدت بیست دقیقه با حرارت ۱۷۰درجه در فر از قبل گرم شده میگذاریم |
مرحله 9 | بعد از پختن میگذاریم تا کوکی سرد شده و سپس در ظرف مورد نظر سرو میکنیم.نوش جان |