زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کره بادام زمینی ۲/۳ پیمانه |
کره ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
بیسکویت ۲ پیمانه |
شکلات شیری ۴۰۰ گرم |
شورتنینگ ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه بزرگ، کره بادامزمینی، کره، شکر سفید و شکر قهوهای را با یکدیگر مخلوط کنید. با همزن برقی با سرعت متوسط آنها را هم بزنید. |
مرحله 3 | تخممرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. مخلوط بیسکوئیت را بیفزایید و با سرعت پایین هم بزنید تا فرم خمیری بگیرند و در آخر نیز نیمی از تکههای شکلات را اضافه کنید. |
مرحله 4 | سینی فر را با روغن چرب کنید. یک قاشق غذاخوری سرپر از مایه را درون سینی با فاصله از هم بریزید. |
مرحله 5 | آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. |
مرحله 6 | سپس، در یک قابلمه کوچک، باقیمانده شکلاتها را با شورتنینیگ مخلوط کنید و روی حرارت کم هم بزنید تا آب شوند. پس از اینکه کمی خنک شدند، آنها را روی کوکیها بریزید و پس از سرد شدن، سرو کنید. |