سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز کوکی با طعم هل

کوکی با طعم هل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱.۵ پیمانه
پودر شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
ماست‏ ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل سبز ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱.۵ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکلاتبه مقدار لازم
کوکی با طعم هل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوکی با طعم هل
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم‌مرغ رو در یک کاسه بزرگ و گود میشکنیم و با همزن دستی میزنیم تا کاملاً باز بشه بعد روغن جامد رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعدپودر شکر رو کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
مرحله 2پودر هل، بکینگ پودر وماست رو به ترتیب اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا کاملاً یکنواخت بشن.
مرحله 3آرد رو یکی دو بار الک میکنیم وکم کم به موادمون اضافه میکنیم تا جایی که یک خمیر نسبتا چسبنده و نرمی (مثل حلوایی که کش داره)بدست میاد که در این مرحله برای اینکه بتوانیم خمیر رو حالت بدیم بهتره که 15دقیقه در یخچال قرار دهیم تا کمی سفت و منسجم بشه،
مرحله 4بعد از این مدت از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برمیداریم و تو دست گلوله کرده و خیلی کم فشار میدهیم تا پهن بشه، در سینی فر که چرب کرده و آرد پاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته ایم، با فاصله 4سانتی قرار میدهیم.
مرحله 5و شکلات رنده شده رو روی مرکز خمیر به اندازه نوک قاشق چایخوری (برای تزیین) اگر نخواستید میتونید حذف کنید،فر تون رو از قبل بمدت 10دقیقه گرم کنید و سینی رو داخل فر با دمای 170درجه بمدت 20دقیقه میذاریم تا بپزد .
مرحله 6در این مدت اصلا در فر رو باز نکنید چون پف کوکی میخوابه و تخت میشه، نباید رنگش تغییر کند فقط زیرش خیلی کم طلایی بشه آماده است،(البته درجه حرارت فرها با هم متفاوتن برای همین مواظب باشید و مدام نگاه کنید تا زیر کوکی ها نسوزد) .
مرحله 7بعد از پخت در فر رو باز کنید ولی سینی رو خارج نکنید اجازه دهید تا کاملاً از حرارت افتاده و خنک شود بعد از سینی خارج کرده و در ظرف دردار قرار دهید، این کوکی در ظرف دردار خیلی خوب میماند و طعم و مزه اش خوب حفظ میشود .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین