زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد گندم ۱ پیمانه |
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکلات شیری ۲۰۰ گرم |
کره ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. |
مرحله 2 | در یک ظرف، آرد و پودر کاکائو و جوش شیرین و نمک را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. آن را کنار می گذاریم. |
مرحله 3 | یک ظرف را پر از آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش آید. |
مرحله 4 | 100 گرم از شکلات را به همراه کره در یک ظرف استیل می ریزیم و آن را روی قابلمه آب جوش در حال جوشیدن می گذاریم تا شکلات و کره ذوب شوند. |
مرحله 5 | پس از اینکه ذوب شدند و با هم مخلوط شدند، آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی خنک شود. |
مرحله 6 | در یک ظرف بزرگ، مخلوط کره و شکلات، شکر، تخم مرغ و وانیل را می ریزیم و با همزن برقی با درجه متوسط می زنیم تا مواد کاملاً مخلوط شوند. |
مرحله 7 | درجه همزن را روی کند می گذاریم و مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم. |
مرحله 8 | می زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. 100 گرم از شکلات باقیمانده را با دست خرد می کنیم و در مایه می ریزیم و کمی هم می زنیم. |
مرحله 9 | با قاشق، از مایه بر می داریم و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله می ریزیم. |
مرحله 10 | وقتی تمام مواد را به این صورت در سینی فر ریختیم، سینی را به مدت 15 دقیقه در فر می گذاریم تا کمی پف کند و صاف شود. |