زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱ پیمانه |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
آرد ۲.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
اسمارتیزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغها را در ظرفی میریزیم و هم میزنیم، (من در کل مراحل فقط با چنگال هم زدم) |
مرحله 2 | بعد شکر رو مخلوط کرده خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجیم بشه بعد روغن را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم. |
مرحله 3 | بعد آرد، وانیل و بیکینگ پودر را به آرامی اضافه کرده و کم کم میریزیم.و هم میزنیم،خمیر نسبتا چسبناکی به دست میاد. |
مرحله 4 | مقداری از خمیر رو جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید. سپس کاغذ روغنی توی سینی انداخته و کمی چربش کنید. |
مرحله 5 | از خمیر به اندازه گردو یا بنا بر سلیقه کمی کوچکتر برداشته و گلوله کرده وتوی سینی فر بذارید، |
مرحله 6 | بعد اسمارتیز ها را روی آن میچینیم در فر از قبل گرم شده حدود ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط میپزیم. |