زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب گوشت ۱/۲ فنجان |
پیاز ۱ عدد |
هویج ۱ عدد |
ذرت ۱/۲ فنجان |
نخود فرنگی ۱/۲ فنجان |
سیب زمینی ۳ عدد |
کره ۸ قاشق غذا خوری |
سس ووسترشایر ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم |
مرحله 1 | فر رو روشن کرده و روی 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) میذاریم. |
مرحله 2 | سیب زمینی ها رو شسته، پوست میگیریم و به 4 قسمت تقسیم کرده تو آب جوش و نمک به مدت 20 دقیقه روی حرارت میذاریم تا نرم بشن. |
مرحله 3 | در این حین 4 قاشق غذاخوری کره رو توی ماهی تابه روی حرارت متوسط آب کرده و پیاز و هویج رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه سپس هویج، نخود فرنگی و ذرت رو هم اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم. بعد از اینکه گوشت کمی پخت، سس ورستر شایر و نصف فنجان آب گوشت رو هم اضافه کرده و بدون اینکه درپوش ظرف رو بذاریم، بمدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم اجازه میدیم تا کاملا گوشت بپزه. در صورت لزوم مقدار بیشتری آب گوشت اضافه میکنیم. |
مرحله 5 | سیب زمینی ها رو تو یه کاسه له میکنیم و با کره باقیمونده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم. حالا مخلوط گوشتمون رو تو ظرف پیرکس مخصوص ریخته و سیب زمینی هم روی موادمون میریزیم. |
مرحله 6 | کوکو رو 30 دقیقه یا کمی بیشتر تو فر میذاریم تا آماده و سطحش قهوه ای رنگ بشه. |