زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۶ عدد |
ماست ۳/۴ پیمانه |
قارچ ۵ عدد |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه |
پیازچه ۱/۲ پیمانه |
گوجه فرنگی گیلاسی ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی ۱ عدد |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب موردنظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه سیر و پیاز نرم و طلایی شد، تکههای قارچ و پیازچه را همراه با مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا نرم شوند. بعد از حدود 4-3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. صبر کنید تا مخلوط داخل تابه کمی خنک شود. |
مرحله 3 | در یک کاسه مناسب سیبزمینی پخته را له کنید، سپس مخلوط داخل تابه را به آن اضافه کنید. حالا تخممرغها ماست، پنیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مخلوط را داخل قالب موردنظرتان بریزید. گوجهها را از وسط نصف کنید، سپس آنها را داخل مواد فرو کنید. قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکوی شما آماده شود. بعد از زمان ذکرشده قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را سرو کنید. |