زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گل کلم ۶۰۰ گرم |
تخم مرغ ۵ عدد |
پیاز ۱ عدد |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم کنید، با دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بپزید. |
مرحله 2 | بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید، طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود. |
مرحله 3 | فلفل، نمک، زردچوبه، آرد، جعفری و پیاز رنده شده را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید. |
مرحله 4 | در ماهیتابه را باید ببندید تا هم مواد خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد |