زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گردو ۲۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
نعنا خشک ۱ قاشق مربا خوری |
تخم مرغ ۵-۶ عدد |
روغن ۱/۲ فنجان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تخم مرغ ها را با نمک، فلفل و نعنا خشک خوب به هم بزنید تا پف کند. |
مرحله 2 | پیاز را به آنها اضافه و مخلوط کنید. سپس گردو را اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
مرحله 3 | روغن را داغ کنید و مایع کوکو را در آن بریزید و شعله را ملایم کنید. چون گردو خیلی زود می سوزد. بعد در ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را بگیرد. آن را برگردانید تا پشت کوکو هم کمی سرخ شود. |
مرحله 4 | چون این کوکو سریع روغن را جذب می کند، در حین سرخ شدن مجدداً کمی روغن اضافه کنید تا نسوزد. رنگ این کوکو قهوه ای تیره می شود |