زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو سبز ۸-۱۰ عدد |
پیاز ۱ پیمانه |
سیر ۴ حبه |
سیب زمینی ۲ پیمانه |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۱۰ عدد |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱۱۰ گرم |
ریحان ۱/۳ پیمانه |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا کدوها را از طول به دو نیم کنید. در یک تابه کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکههای کدو را داخل آن سرخ کنید. اگر میزان بیشتری کره لازم بود، اضافه کنید. کدوهای سرخشده را داخل ظرف بریزید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک تابه دیگر کمی روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعدازاینکه پیاز و سیر نرم و طلایی شدند، سیبزمینیهای رنده شده را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. |
مرحله 3 | تخممرغها را همراه با کمی نمک و فلفل داخل یک کاسه خوب هم بزنید. ریحان و نیمی از پنیر را هم به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا مخلوط حاصل را داخل تابه بریزید و مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | در این مرحله تکههای کدوسبز را مانند عقربههای ساعت روی مواد بچینید. بقیه پنیر را هم روی آنها بریزید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا کوکو آماده شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کوکو را برش بزنید و سپس سرو کنید. |