زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلوایی ۱.۵ کیلوگرم |
پیاز ۳ عدد |
شکر ۱ قاشق سوپ خوری |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
آرد سفید ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | ابتدا پیازها را پوست کنده و پس از شستن، با رنده درشت، رنده کرده و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | سپس در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و پیازهای رندهشده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز تفت داده شود. |
مرحله 3 | کدو حلوایی را شسته و پوست آن را با چاقو بکنید، سپس شروع به رندهکردن کنید. |
مرحله 4 | حالا کدوی رندهشده را به پیاز اضافه کنید و مرتب مخلوط کدو و پیاز را هم بزنید تا در روغن تفت داده شده و آب آن کشیده شود. |
مرحله 5 | در این موقع، زعفران ساییده شده و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و مواد را همبزنید. |
مرحله 6 | بعد از آنکه آب اضافی مخلوط تمام شد، شعله را خاموش کنید و مخلوط را بگذارید تا کاملا سرد شود |
مرحله 7 | تخممرغها را در ظرف دیگری شکسته و با چنگال، خوب همبزنید . |
مرحله 8 | سپس به آن آرد اضافه بکنید و به همزدن ادامه دهید. |
مرحله 9 | پس از آن، شکر و تخممرغها را روی مخلوط کدو و پیاز ریخته و با هم خوب مخلوط کنید. حالا دیگر مایه کوکو آماده شده است. |
مرحله 10 | در یک تابه گود حدود نصف پیمانه روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و در تابه را بگذارید تا کوکو بپزد. |
مرحله 11 | بعد از گذشت حدود یک ربع، در تابه را بردارید و اجازه دهید تا آب اضافی آن بخار شود. برای این منظور، بهتر است چند سوراخ کوچک روی کوکو ایجاد کنید تا کوکو بهتر سرخ شود (علامت سرخشدن کوکو، تغییر رنگدادن دور آن است). |
مرحله 12 | بعد از اینکه دور کوکو تغییر رنگ پیدا کرد، سینی گردی - کمی بزرگتر از دهانه تابه - را روی آن بگذارید و کوکو را برگردانید؛ سپس کوکو را با همان روش، داخل همان تابه یا تابه دیگری به همان اندازه منتقل کنید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود؛ با این روش، کوکو به صورت درسته و مانند تهچین برمیگردد. |